Foorumin yritystunnukset

Yritys voi ostaa itselleen kirjoitusoikeuden keskustelufoorumin yritysosioon. Tämä sopimus sisältää Bimmer Tuning Club of Finland Ry:n (BTCF) ja yrityksen väliset ehdot yritystunnuksista ja niiden käytöstä.

Kirjoitusoikeus on voimassa yhden vuoden eteenpäin maksun kirjaamisesta. Yritysosiossa voi yhdellä yrityksellä olla enintään viisi (5) aihetta (topic), joita yritys saa muokata mielensä ja tarpeidensa mukaan. Topiciin eli aiheeseen saa lisätä uuden kirjoituksen (postaus) kahden viikon välein. Uusi kirjoitus luokitellaan aiheen nostamiseksi ja liian aikaisin tehdyt kirjoitukset poistetaan keskustelualueen moderaattoreiden toimesta.

Yrityksen kirjoitusoikeus keskustelualueen yritysosioon päättyy joko ostetun ajan päättyessä tai yrityksen ilmoittamalla asiasta yritystunnuksia hoitavalle henkilölle. Liikaa maksettua kirjoitusoikeutta ei palauteta. Hallitus voi lopettaa yritystunnusten voimassaolon, jos yritys ei noudata keskustelualueen ohjeita tai toistuvasti ylittää sallittujen aiheiden määrän eikä huomautuksista muuta toimintaansa.

Yrityksellä on oikeus osallistua kerhon ratapäiville yhdellä (1) BMW, Mini tai Alpina merkkisellä autolla.

Yritystunnusten hinta on 120€/vuosi. Yritystunnuksia varten täytetään jäsenlomake. Tunnuksia hoitaa BTCF:n jäsensihteeri ( [email protected] ). Tunnukset tulevat automaattisesti voimaan noin viikon kuluttua maksun vastaanottamisesta.

Yrityssääntöjen muuttamisesta päättää hallitus.

HUOMIO! Jotta yritykselle voidaan myöntää kirjoitusoikeus, on yrityksen tehtävä itselleen käyttäjätunnus foorumille. Nimeä tunnus yrityksen nimen mukaisesti, tarpeen vaatiessa lyhennettynä. Tunnusten tekeminen onnistuu täällä.